Monthly Archives: May 2012

Description unavailable

SpielStabil

Danes je na svetu že ogromno škodljivih snovi iz katerih so narejeni predmeti. Ravno zaradi tega je zadnja leta predvsem poudarek na zdravju neškodljivih predmetov. Seveda to dobi dodaten pomen takrat, ko takšne predmete uporabljajo otroci. Zanje želimo vedno le najboljše, kar pomeni, da to velja tudi za izdelke, s katerimi se igrajo oziroma uporabljajo.

Na svetu je vsakič več proizvajalcev igrač, katerih glavni cilj je vrhunska kakovost in zanimive ideje. Takšen proizvajalec igrač je tudi SpielStabil, ki že vse od leta 1919 proizvaja vrhunske izdelke za otroke. Proizvajalec se posveča proizvajanju le najbolj kvalitetnih predmetov iz najbolj kvalitetne in vrhunske plastike. Zavedajo se, da je za otroka zadostno le najboljše.

SpielStabil ves čas nadzira proizvodnjo in se hkrati lahko pohvali s pravo nemško kvaliteto. To pomeni, da so prav vsi izdelki proizvedeni v Nemčiji. Za starša je to še dodaten plus, kajti tako lahko otroku zagotovijo le najboljše iz najbolj vrhunskega materiala. Nemška kakovost je v svetu znana po stalnem nazdoru produktov med celotnimi procesi izdelave produkta. Neprestano strmijo k izboljšanju izdelkov, zato so v svetu izjemno cenjeni.

Prav vsi plastični deli so primerni za prehrambene namene in uporabo v mikrovalovnih pečicah. Vsi izdelki so testirani tudi za uporabo v vrtcih in umivanje v pomivalnem stroju. Uporabljajo le najboljšo plastiko, ki jo prav tako uporabljajo najboljši proizvajalci na svetu za gospodinjska aparate. Ne uporabljajo PVC-ja, plastika prav tako ne vsebuje škodljivega BPA-ja.

SpielStabil se je posvetil proizvodnji kar najbolj uporabnih izdelkov. Prav vsi so mišljenja, da je potrebno otroka navajati na odrasli svet, kar pomeni, da je učenje še kako pomembno. Njihove plastične igrače so oblikovane tako, da jih lahko otrok uporablja z namenom pomaganja staršem. Proizvajajo vrhunski visokokakovosten pribor za peko, kar vašemu malčku omogoča združitev zabavnega s koristnim.

Spletna stran loncekkuhaj.si se zaveda zdravega življenja in dejstva, da otroci potrebujejo le najbolj kvalitetne izdelke za igranje. Z nemško kakovostjo SpielStabil je kakovost in zdravje vašega malčka zagotovljena.